bg + 359 878 575200 george@avtobusi.com

Вход

Регистрация

След създаване на профил ще може да следите статута на резервациите Ви, потвърдите или отхвърлите резервация, както и да оставите коментар.
Потребителско име*
Парола*
Потвърдете паролата*
Име*
Фамилия*
Имейл*
Телефон*
Страна*
Създаването на профил означава, че сте съгласни с Общите ни условия и декларацията за поверителност.

Имате профил вече?

Вход
+ 359 878 575200 george@avtobusi.com
bg

Вход

Регистрация

След създаване на профил ще може да следите статута на резервациите Ви, потвърдите или отхвърлите резервация, както и да оставите коментар.
Потребителско име*
Парола*
Потвърдете паролата*
Име*
Фамилия*
Имейл*
Телефон*
Страна*
Създаването на профил означава, че сте съгласни с Общите ни условия и декларацията за поверителност.

Имате профил вече?

Вход

За нас Ваканция

„ВАКАНЦИЯ” ООД

Фирма „ВАКАНЦИЯ” ООД е дружество, официално регистрирано през 1994 година в град София. Фирмата притежава:

 • Удостоверение за Туроператор № 0275 и Удостоверение за турагент № РКК-01-6213.
 • Лиценз № 0198 за международен превоз на пътници. 
 • ISO 9001:2008.
 • Всички необходими застраховки по горните лицензи.
ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ 100%
ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ 100%
ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПУБЛИЧНИ СЪБИТИЯ 75%
СПИСАНИЕ „АВТОБУСИ И МИКРОБУСИ“ 100%
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ100%

Туроператорска дейност

Основана още в 1994 година, „ВАКАНЦИЯ“ ООД е вече с над 20-годишен опит в сферата на туризма и автотранспорта, предлагаща екскурзии и почивки за всеки вкус. 
Предлаганите програми са изпитани многократно през годините. Пътуванията се осъществяват при затворен цикъл, т.е. ВАКАНЦИЯ ООД поема цялата организация по пътуването. Разполагаме със собствени луксозни превозни средства, осигуряваме нощувки в хотели, екскурзоводски услуги и организираме програмата. 
Фирмата разполага със собствен офис в  София и работи с оторизирани туристически агенти от цялата страна.

 • Изложения
 • Хотели
 • Собствени автобуси
 • Зелени училища
 • Организирани екскурзии
 • Citysighteseeing
 • Езикови лагери
 • Образователни обиколки

Организиране на публични събития

Освен туроператорска дейност, предмет на дейността на фирмата е организиране на научни конференции, семинари, кръгли маси и изложби у нас и в чужбина, провеждане на обучителни програми в сферата на квалификация и преквалификация на кадрите, така също и чуждоезиково обучение на корпоративни клиенти. 

Наши клиенти в тези мероприятия са били Министерства и ведомства, Транспортни фирми – български и европейски, Общини, Посолства в София, Училища и др. Затова и Ваканция беше предпочетена пред конкуренцията при избора на изпълнител по три Европейски проекта през 2010 година, свързани именно с цялостната организация на обучения и семинари. 

Възложители по тези проекти бяха Министерството на отбраната , Община Пещера и Община Георги Дамяново. Отзивите за изпълнението на поръчката от тяхна страна са доказателство за способностите на екипа на фирмата и за отговорността, с която подхожда към всяка поръчка.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ

От 2005 година, всяка пролет организираме посещение на най-големият търговски панаир в Китай-Canton fair, а есента посещение на най-голямото световно изложение в автомобилната индустрия и след продажбено обслужване AAIW в Лас Вегас – САЩ, със съдействието на Търговския департамент на Посолството на САЩ в България, а също и редица семинари и събития за транспортни и туристически фирми. 

ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ

Дружеството разполага със собствен автобусен парк, категория три звезди, модели: БОВА, СЕТРА, МАН с DVD-система, климатик, микрофон, хладилник, кафе-машина, мини бар, подвижни и регулиращи се седалки.

Фирмата притежава и защитен патент за марката „City Sightseeing” за извършване на тази дейност на територията на България, от 1 май 2008 г.. От тогава и до сега, обиколките се радват на голям интерес, както от страна на туристите, така и от страна на бизнес посетителите на столицата.

24 часов съпорт

Ние сме експертен екип и с удоволствие ще ви съдействаме.

В сравнение с конкурентите от бранша, фирмата осъществява своята дейност със сравнително малък колектив, което предполага гъвкавост и бърза реакция на променящите се условия на пазара за транспортни и туристически услуги, издателска, рекламна и организационна дейности.

Нашият екип

No personnel found, please create the personnel post to use the item.