Нашият екип

 • Георги Милошев

  Георги Милошев

  Собственик

  Здравейте,

   

  Казвам се Георги Милошев и съм собственик на туристическа и транспортна агенция повече от 25 години. Завършил съм Техническия университет в София, но от години се занимавам с транспорт и туризъм. Обичам да се срещам с различни хора, да посещавам нови страни, да опознавам техните култури.

  На пазара в България предлагаме патентованата марка „Ситисайтсийнг България“, като се стараем по време на туристическата обиколка с открит или двуетажен автобус да представим на гостите на столицата основните забележителности на София в най-добрата им светлина. Искрено се радваме, когато нашите гости си тръгнат с чудесни спомени от България!

 • Брани

  Брани

  Мениджър

  Здравейте,

  Казвам се Брани и съм мениджър в туристическа агенция.

  Натрупала съм голям опит с групи през годините, но едно от любимите ми занимания е да водя детски групи на туристическа обиколка на София с автобус. Страхотно е да гледам как децата  се радват на обиколката на София с двуетажен или открит автобус, как очите им грейват от вълнение, когато откриват историята на България и забележителностите на София за първи път.

  Всички наши обиколки на София включват взимане на децата от тяхното училище или детска градина. Мисля, че разглеждането на забележителностите на София с нашите атрактивни автобуси е най-добрата  образователна обиколка, която може да се направи на всяко едно дете. Това е нещо, което нито един подрастващ не трябва да  пропуска! Завършила съм финанси и имам магистърска степен по икономика от Датския Висш институт.

 • Мариана

  Мариана

  Екскурзовод

  Здравейте,

  Казвам се Мариана и съм завършила Френска езикова гимназия, висшето си образование магистърска степен съм получила в Техническия университет в София.

   

  По професия съм дипломиран инженер, но по призвание съм дългогодишен екскурзовод и преводач. От години с удоволствие мога да поема групи на френски, английски и руски.


 • Славка Каракушева

  Славка Каракушева

  Екскурзовод

  Здравейте,

  Казвам се Славка Каракушева и имам степен по Културология (BA) и културна антропология (MA), а в момента съм докторант в Софийския университет „Свети Климент Охридски“.

   Говоря български, английски и турски.

   Имам различни специализации в различни университети по целия свят, била съм и гостуващ научен сътрудник в културната политика и управление на изследователски център, Истанбул , университет „Билги“.

   Работя  като хоноруван преподавател в Софийския университет, като изследовател в различни академични проекти, като маркетинг асистент и специалист комуникация в бизнес сектора и като посредник обучител в неправителствени организации.

 • Деси

  Деси

  Екскурзовод

  Здравейте,

  Аз съм Деси, за мен е гордост и щастие да съм част от екипа на Sofia City Sightseeing. Аз съм лъчезарна, открита, малко лудичка, мултифункционална и винаги усмихната личност. Обожавам родния си град София, обичам родината си България и с голяма радост споделям тази своя страст с нашите гости. Имам магистърска степен по философия, европейски пазари и търговско право, сертифициран TEFL учител съм, както и лицензиран екскурзовод.

  Хайде с мен на обиколка с автобуса или пешеходна разходка!

  Говоря английски и италиански език, а двуезичните турове от предизвикателство се превърнаха в „стандарт“ тази година 🙂

 • Иван

  Иван

  Екскурзовод

  Здравейте,

  Казвам се Иван Димитров.

  Ще се радвам да се присъедините към нашите обиколки на София с атрактивен открит или двуетажен автобус! Обичам да се срещам с нови хора, да показвам забележителностите на София и съм най-щастлив, когато туристите си тръгнат с прекрасни впечатления от България. Защото ние има с какво да се гордеем и какво да покажем на света – богата история, прекрасна природа, отлична храна и добронамерени хора!

  Имам магистърска степен по испанска филология и магистърска степен по икономика от УНСС.

  Владея испански, италиански, руски и английски.

   

  Заповядайте на нашия сити тур на София!

 • Вик

  Вик

  Екскурзовод

  Здравейте,

  Казвам се Виктор, но приятелите ми ме наричат Вик.

  Роден съм в София през 1994 г. на същата дата, когато е открит паметника на Цар Освободителя през 1907 г., а и също когато е осветена катедралата „Александър Невски“ през 1924 г. – на 30-ти август.

  Средното си образование съм получил в едно от най.добрите средни училища в София – де Donde себе ООН Poco де Español и по-късно завърших средното си образование в j’ai appris ООН PEU де français.

  Сега съм студент по право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ – най-старият университет в България, създаден през далечната 1888г.

  София е моят град и аз съм готов да го споделя с всички  вас като ви покажа основните  забележителности в центъра, ако се възпозвате от нашата забележителна обиколка на София с открит или двуетажен автобус!